Kategorie
Producent
Dostępność
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
100,88 zł
190,88 zł
144,88 zł
248,88 zł
202,88 zł
71,88 zł
88,08 zł
Przygotowywanie kiełbas, farszu do ciasta na pierogi lub gołąbków wymaga użycia sprzętu, dzięki któremu praca będzie przebiegać sprawniej. Najbardziej klasycznym rozwiązaniem kuchennym do wykonywania tych oraz wielu innych czynności są ręczne maszynki do mięsa. Żeliwna i niezwykle solidna konstrukcja oraz wymienne końcówki pozwolą Ci rozdrobnić filety z kurczaka lub wołowinę na pulpety, gołąbki, a także włoskie spaghetti.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom wszystkim kuchcikom wprowadziliśmy do naszej oferty urządzenia umożliwiające rozdrabnianie różnorodnych produktów spożywczych - nie tylko odzwierzęcych, ale również owoców czy warzyw. Akcesorium montuje się do blatu i siłą własnych mięśni wprowadza się ją w ruch za pomocą wygodnej wajchy z drewnianym uchwytem.
Oprócz pojedynczych urządzeń posiadamy żeliwne maszynki do ręcznego mielenia mięsa oraz innych produktów w zestawie z pomocnymi i funkcjonalnymi akcesoriami. Są to m.in. wymienne sita o różnych rozmiarach oczek, lejki do nadziewania kiełbas oraz nożyk do wydobywania resztek produktu.