Szynkowar z termometrem 2,5L+ worek
Cena regularna:
75,88 zł
towar niedostępny
dodaj do przechowalniJeśli jesteś konsumentem - co do zasady przysługuje Ci prawo do odstąpienia od zawartej na odległość umowy.
Zwracaną rzecz zwróć do nas niezwłocznie na adres: ul. Sokołowska 45A, 05-806 Sokołów, jednak nie później niż w terminie 14 dni od dnia, w którym odstąpiłeś od umowy.Jeśli masz pytania dotyczące produktu możesz skorzystać z:
- wysłać wiadomość e-mail na adres: info@kamille.pl
- zadzwonić pod nr tel. 881-529-188
Opis
Jeśli właśnie obudziłeś w sobie pasję do swojskich wyrobów, lub w takich się lubujesz to szynkowar będzie dla Ciebie idealnym produktem, aby rozpocząć swoją przygodę. Kupując wyroby w sklepie, nigdy nie mamy pewności, że użyte składniki są w 100% naturalne. Dzięki nadziewarce mamy gwarancję świeżości, aromatu oraz użytych składników do swojskich, własnych wyrobów. Zaskocz swoich gości pysznymi wyrobami przy świątecznym stole, lub na rodzinnym spotkaniu!
W szynkowarze z łatwością przygotujesz nie tylko szynki, ale również golonki, boczki, mielonki oraz domowe rolady. Tylko od Ciebie zależy, czy zaserwujesz drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę czy wołowinę. Mięsa przygotowane w szynkowarach są parzone w niskich temperaturach, co pozwala na zachowanie większej ilości mikroelementów i witamin. Metoda ta pozwala również na pozbawienie potraw niepotrzebnego tłuszczu. Szynkowar jest wykonany z wysokiej jakości stopu aluminium. Pozwala na przygotowanie do 2-2,2 kg wyrobu mięsnego jednorazowo. Na boku znajduje się gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury mięsa. Służy do tego solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Zakres temperatur od 0°C do +120°C.
Właściwości:
- nowoczesne wzornictwo
- wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- pojemność - 2,5 L
- dzięki załączonemu termometrowi bezpośredni pomiar temperatury
- w zestawie dodatkowo 1 woreczek do mięsa
- przeznaczony do gotowania w wodzie
- gładkie wykończenie powierzchni zapobiega gromadzeniu cząstek jedzenia i tłuszczu, znacznie ułatwiając czyszczenie
- wygodny, poręczny i łatwy w obsłudze
Instrukcja użytku:
- Użyj mięsa dobrej jakości.
- Włóż mięso do worka, a następnie do pojemnika.
- Zakręć dokładnie pokrywkę.
- Pojemnik włóż do garnka i gotuj przez 2 godziny we wrzącej wodzie.
- Po upływie 2 godzin i ostudzeniu mięso jest gotowe do wyjęcia i spożycia.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
Dane techniczne
Średnica | 15,5cm |
Wysokość | 22cm |
Wysyłka w kartonie | Tak |
Zapakowane w karton | Tak |
Materiał główny | Aluminium |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.